מבולבל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/09/2007 | 07:00 | מאת: א.א

אני בחור בן 23 מעולם לא חוויתי חוויה מינית. בכל השנים שעברו מאז גיל ההתבגרות אני זוכר את עצמי נמשך לשני המינים. כאשר אני מאונן ומפנטז תמיד היה קל לי יותר לגמור על גברים. קרי המשיכה לגברים היתה חזקה יותר בד"כ. למרות שתמיד שאוננתי גם על נשים הצלחתי לגמור אם כי לא באותה קלות. בשלושה חודשים האחרונים חל שינוי כאשר רוב הפנטזיה שאני חווה היא לנשים והצורך והגמירה על תמונות נשיות נעשתה קלה מאד התחתי להסתכל ברחוב כמעט רק על נשים תוך כדי משיכה עצומה. בימים האחרונים חלה ירידה ושוב אני גומר בקלות על גברים ונשים בקושי גדול יותר. בהתייעצות עם אמי היא אמרה לי שאוכל לגבש זאת רק אם אתנסה.

10/09/2007 | 10:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א.א., תופעת ה"סדרתיות" (שינוי בעצמת המשיכה לבני שני המינים) מוכרת היטב בקרב ביסקסואלים: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html , קל וחומר כשעוד לא הייתה לך התנסות מינית ולמעשה הכול מתרחש בפנטזיה והמציאות השפיעה על הפנטזיות המיניות רק בצורה ויזואלית. אני שותף לדעתה של אמך, אם כי הייתי ממליץ ללוות את התהליך בייעוץ מקצועי אצל מטפל גיי/בי-פרנדלי, בעיקר כדי למנוע ממך הסקת מסקנות חפוזות מדיי מכל התנסות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים