שלום ד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/08/2005 | 16:54 | מאת: נ..

אני בן 16 יש לי בעיה יש לי משיכה לבנות ולבנים אבל יותר לבנים כבר 3 שנים אני נימצא בסימן השאלה המפחידה הזאת שאני מאוד מבולבל ומפוחד אבל התרגלתי במשך הזמן אבל השאלה האם אני ישאר ככה או שאני ישתנה?????

23/08/2005 | 01:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נ., אני מבין את המצוקה שלך להיות חריג בגיל ההתבגרות ושמח לשמוע שבמשך הזמן אתה מתרגל למשיכתך לבנים. רוב הסיכויים שהמשיכה הזו לא תחלוף עם הזמן. הואיל ואתה נמשך גם לבנות, אולי תרצה לנסות לממש גם אותה ולראות איך אתה מרגיש עם המימוש של שתי המשיכות האלה. גם אם משיכתך לבנים חזקה יותר, כל עוד קיימת משיכה לבנות, ייתכן שתרצה לפתח קשר זוגי דווקא עם בנות, אך בכל מקרה, משיכתך לבנים לא תיעלם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים