ניגוד אינטרסים בטיפול

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/07/2022 | 01:03 | מאת: גיל

שלום פרופסור, אני מתקרב ל 40, חילוני לגמרי. אף פעם לא הצלחתי להשלים עם הנטייה. ניסיתי בעבר כמה טיפולים פסיכולוגיים שלא צלחו. הייתי רוצה ללכת לטיפול כי אני סובל מהדיסוננס שקיים אצלי. מצד אחד כנראה שלשנות את הנטייה לא ניתן, מצד שני אני לא רוצה להיות הומו… אז למה שארצה ללכת לטיפול שהמטרה שלו היא קבלה עצמית?

שלום גיל, כפי שציינתי בעצמך, לא ניתן לשנות נטייה מינית בטיפול פסיכולוגי. במיוחד לא ניתן ליצור משיכה לנשים יש מאין. אם הטיפולים היו בכיוון הזה, ברור שהם נכשלו. טיפול גיי-פרנדלי אצל מטפל בעל ניסיון בתחום אמור לעזור לך לקבל את נטייתך המינית. כפי שאתה כותב אתה חילוני לגמרי וגם בחורים דתיים וחרדים נאלצים להשלים עם נטייתם ולעתים קרובות לעזוב את הדת. לכאורה, לפי תיאוריך, במרכז הטיפול צריכה לעמוד מטרה של השלמה וקבלה עצמית ומלחמה בנוקשות ובשמרנות שאינך יכול להן. ההשלמה היא-היא השינוי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https:.//www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים