הומו חרדי עמוק בארון

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/07/2022 | 21:48 | מאת: אלי

היי אני חרדי שמגיל 12 מפנטז על גברים מבוגרים דווקא והיום אני נשוי אך עדיין מפנטז על גברים לא הייתי בחיי עם גבר בגלל הפחד והבושה.

שלום אלי, ישנם ברשת ארגונים המייעצים להומואים דתייים וחרדים, פועלים בהם גם רבנים וגם אנשי מקצוע דתיים וחרדים בעצמם: "חברותא", הו"ד ו" כמוך". עם זאת, בהנחה שאתה מספיק נמשך לנשים כדי לשכב עם אשתך, לא כל פנטזיה חייבים לממש. למיטב הבנתי, רק משכב זכר (חדירה אנאלית) אסור. בהצללחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.ShrinkFriendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים