מפחד להיות הומו לתמיד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/07/2022 | 20:10 | מאת: א

בן 29 דתי, מגיל 13 תמונות של בחורים בתחתונים גירו אותי וחרמנו אותי (בהתחלה גרמו לי לזקפה ועוררות מינית ואחר כך לגמירה) וחשתי תשוקה עזה לקרבה פיזית לבחורים סקסיים וכוסונים (חתיכי על) שפגשתי. מידי יום אני מאונן רק על תמונות מגרות של גברים ערומים חתיכים ויש בי דחף חזק שקשה לי להתנגד אליו. מאז כל יום חרמן על גברים חתיכים עם ז' גדול. לא התנסיתי במציאות עם אף מין. ובמציאות לא חש רצון לקרבה לגברים. מה אני? יש לי HOCD?

שלום א', HOCD היא סוג מסוים של הפרעה טורדנית-כפייתית שבה גברים הנמשכים אך ורק לנשים חוששים, שהינם או יהפכו להומואים, למרות שאין להם כל משיכה מינית לגברים: https://shrink-friendly.co.il/am-i-gay-hocd/ לפי תיאוריך, נמשכת, ואתה נמשך, באופן מובהק לגברים ולכן המסקנה המתבקשת שאתה הומו. נטייה מינית זו אינה קשורה לשאלה האם מימשת אותה או לא. לפי הכותרת שבחרת לפנייתך, אני מבין שאינך חי בשלום עם משיכתך לגברים ולכן אני ממליץ לך להשתלב בפעילויות של אתרים כמו "חברותא", "כמוך", או הו"ד (הומואים דתיים) בהם מתקיימים דיונים בנושא בין בחורים במצבך, שיחות עם רבנים והמלצות על פסיכולוגים המטפלים בהומואים דתיים במגבלות שמציבה הדת. אני מקווה ומאחל לך חיים של השלמה עם נטייתך המינית, בין אם תמשיך לנהל אורח חיים דתי ובין אם לאו. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים