בלבול מיני ארוך - אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/06/2022 | 19:29 | מאת: ש

שלום פרופסור, אני אשמח לעזרתך. אני בן 23, חייל משוחרר. בערך מגיל 14 התחלתי להרגיש משיכה לבנים, שאוהב לראות פורנו גייז ולאונן (עד היום), ואפילו גם לפנטז מינית ולאונן על כל מיני בחורים נאים. בצבא הרגשתי את זה אפילו יותר, הייתי מפנטז מינית על הרבה חיילים שהכרתי וגירו אותי מינית. על בנות אף פעם לדעתי לא הצלחתי לפנטז מינית ובטח שלא לאונן וליהנות מזה. גם לראות תמונות של בחורות עירומות לא עושה לי כלום. חלק אומרים שפורנו לא אומר כלום לגבי הנטייה המינית בגלל שזה לא מציאותי, וחלק אומרים שכן. למרות שזה נראה ונשמע שאני הומו, קשה לי להגיע להשלמה עם עצמי. בעזרת אפליקציית היכרות, התנסיתי מינית (ללא חדירות ונשיקות, רק מין אוראלי) כמה פעמים עם גברים וזה לא ממש היה טוב. רק עם בחור אחד ממש נהניתי והיה לי כיף, עם השאר היה נוראי. חוויה לא נעימה. האמת שלפני כמה שנים, ניגשתי לטיפול פסיכולוגי בגלל קושי רגשי (קשור לעניין אחר שחוויתי בתור נער), היום אני כבר אחרי הטיפול ברוך השם, אבל עדיין בקשר מאוד טוב עם הפסיכולוג. יצא לי להתייעץ איתו על הנושא, והוא חושב שאני צריך להתנסות עם אישה ואז אדע בוודאות למי אני נמשך. אז רציתי לשאול בבקשה אם אתה חושב שזה מה שנכון לי לעשות? או שזה מיותר כי בעצם אני יכול כבר להגיע למסקנה עם עצמי שאני נמשך לגברים גם ללא התנסות עם נשים. תודה רבה מראש על העזרה.

שלום ש', הפנטזיות שלנו, וגם מה שמגרה אותנו בסרטי פורנו, הם מדד אמין יותר מהמציאות, המושפעת מהאנשים שאנו נתקלים בהם ומגורמים נסיבתיים משתנים. לפי תיאוריך, אתה ללא ספק נמשך לגברים. לדעתי, אם אינך נמשך כלל לנשים, התנסות עם אישה עלולה לגרום לך שברון לב. אם, לעומת זאת, אתה כן מרגיש משיכה לנשים, גם אם הי פחותה מזו שאתה חש לגברים, שווה לנסות עם ציפיות נמוכות מאוד. כך או כל, המשיכה לגברים לא תיעלם ונראה לי ששווה להמשיך טיפול אצל איש מקצוע שיעזור לך להשלים עימה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.ShrinkFriendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים