משיכה לקוקסינליות - מה זה אומר עליי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/06/2022 | 19:00 | מאת: אנונימי

היי, מבקש עצה! אני בן 28 וגיליתי לפני כמה שנים שאני נמשך לshemale, זה גבר שעשה ניתוח חזה, נראה כביכול כמו אישה לכל דבר ועניין למעט איבר המין הזכרי שנשאר. ״ליידיבוי״ המשיכה היא לפני הכל לגוף הנשי וגם לאיבר המין הזכרי כל עוד ״מחובר״ לזה חלק נשי כמו חזה, גוף חלק, שיער נשי וכו.. לגבי משיכה לאיבר מין זכרי על גוף של גבר בוודאות לא יכול להימשך לאיבר מין זכרי כשזה על גבר,אני לא נמשך לגברים בכלל ואף פעם גם לא נמשכתי. כל עניין המשיכה לקוקסינליות עם איבר מין זכרי הגיע מהפורנו. ובהמשך גם למימוש הפנטזיה שאחריה הגיעו חרדות. שוב חשוב לי לציין שכל חיי נמשכתי לנשים תשוקתית ורגשית. בחיים לא העלתי על דעתי שאפנטז על קוקסינליות. שאלה שמאוד מטרידה אותי כבר המון זמן - מה זה אומר לגבי הנטייה המינית? והאם ניתן לקיים מערכת יחסים זוגית עם אישה רגילה?

שלום אנונימי, משיכה של גברים לטראנסג'נדרים נפוצה מאוד. היא אינה מדוברת ולכן נוצר רושם שמדובר בתופעה נדירה. אם תסתכל על מספר הצופים בסרטים אלה באתרי פורנו תוכל להיווכח עד כמה התופעה נפוצה. החרדה שתקפה אותך לאחר מימוש הפנטזיה היא תוצאה של הבלבול והספקות בקשר לנטייה המינית שהמימוש עורר. לכן, חבל שלא כתבת מה קרה במהלך המימוש עצמו (האם אתה חדרת אליה, היא חדרה אליך או לא הייתה כלל חדירה). כל עוד אתה נמשך לנשים רגילות ומסוגל לקיים עמן יחסים, הדבר אינו אמור להשפיע על כך. הצירוף של גבר ואישה בגוף אחד נקרא "אנדרוגינוס", והכוונה למקרים נדירים של תינוקות שנולדים כך. חלק מהטראנסג'נדרים אינם משלימים את תהליך שינוי המין מסיבות שונות. אני משער שדאגתך העיקרית היא שזהו שלב בדרך להומוסקסואליות. לפי יחסך לגברים, אין כרגע "סכנה" כזו. כדי להתייחס לנושא ברצינות תזדקק לפגישה עם איש מקצוע המתמחה בנושא. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים