תהיות לגבי מין אנאלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/05/2022 | 02:10 | מאת: גיל

שלום פרופסור, אני מתקרב לגיל 40, הרבה שנים ניסיתי להילחם בנטייתי המינית ולהדחיק אותה. לצערי אני פסיבי בסקס, לחדור לגבר ממש לא עושה לי את זה. כמעט תמיד אחרי סקס אני מרגיש אשמה ובושה גדולה. השאלה שלי, האם תפקידים בסקס ניתנים לשינוי על ידי טיפול? איך מתגברים על הבושה? איזה טיפול אתה ממליץ

שלום גיל, אפשר לנסות טכניקות מלאכותיות שונות, אך סיכויי ההצלחה קלושים. טיפול פסיכולוגי במקרה שלך צריך להיות ממוקד בהשלמה עם הנטייה המינית ועם התפקיד הפסיבי במין. הבושה שאה מתאר מבטאת הומופוביה מופנמת המתבטאת בתפקיד הפסיבי כמבטא, אולי, חוסר גבריות, כאילו אילו היית אקטיבי היית יותר גברי או פחות הומו. עפ"י תפיסתי המקצועית, מטרת הטיפול היא השלמה של האדם עם עצמו כמות שהוא בכל המובנים. כשם שטיפולי המרה גרמו יותר נזק מתועלת, כך גם לא ניתן ולא רצוי לשנות את תפקידך המיני, אלא לעבד את תפיסתך המעוותת לכביה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים