מה קורה לי האם אני הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/04/2022 | 10:48 | מאת: י

שלום אני בן21 לפני שנתיים איבדתי את המשיכה להשים שהייתה לי נכנסתי לאתרי גייז ופורנו הומואי ולא עמד לי אז נכנסתי לפורנו לסבי וכן עמד לי מה זה אמור להיות

שלום י, אנו קובעים את הנטייה המינית נכון לרגע הקביעה. יותר ויותר מדובר על "נזילות מינית" (sexual fluidity) לפיה הנטייה המינית משתנה מעצמה (אך לא ניתנת לשינוי ע"י טיפול!) לאורך טווח החיים, במיוחד בגילך הצעיר מאוד. העובדה שלא הייתה לך זיקפה אל מול סרטי גייז עשויה לנבוע מחרדה מהסיטואציה המבחנית למשל ואין בה כדי להוכיח על חוסר משיכה. לעומת זאת, משיכה לזוג לסביות בהחלט מאפיינת גברים הטרוסקסואלים רבים (ויותר מכך, פנטזיה על קיום יחסי מין עם שתי נשים). לסיכום, נסה להניח לעניין ולתת לעצמך לצמוח מכל הבחינות. המציאות כבר תגיד לך מי אתה. גיל ההתבגרות נמשך עד גיל 24, לפי ההגדרות החדשות בפסיכולוגיה התפתחותית. חיה את הרגע ונסה להרפות. אם התהליך מלווה חרדה, פנה לייעוץ מקצועי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים