מין אנאלי - קושי בביצוע יחסים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/04/2022 | 18:25 | מאת: אביב

זוג בני 30 ועד כה נמנענו ממין אנאלי מחוסר עניין תחילה ובהמשך מחשש ולאחרונה החלטנו לנסות ואנו מתקשים. כן היה אפשר להחדיר אצבע, אבל יש קושי בהחדרת איבר מין עצמו. תחילה אובדן זקפה ואחרכך כאילו "לא מוצאים את אזור החדירה" וניסינו חומר סיכה ולשנות תנוחות ולא כל כך עבד. כרגע אין אפשרות לטיפול מיני מסודר. נשמח לכל עזרה. תודה רבה

אביב, חוששני שאין בישראל יותר מדי סקסולוגים המטפלים בזוגות הומואים בכלל ובבעיה שתיארתם בפרט. מנקודת מבט פסיכולוגית, הצעד הראשון שהייתי בודק הוא את נקודת המוצא – חוסר העניין שלכם במין אנאלי, החששות שנלוו לכך והרצון להתחיל לנסות זאת. נכון שהאפליקציות מחולקות ל-3 קטגוריות עיקריות – אקטיביים, פסיביים וורסטליים (שלא לדבר על ורסטיליים-אקטיביים וורסטיליים- פסיביים) – אך בניסיוני המקצועי נתקלתי לא אחת בגברים, הומואים והטרוסקסואלים כאחת, שתיארו בפניי מין ללא חדירה כ"חלקי". סקס בין גברים ללא חדירה ידוע בשם side sex והסקסולוגים שמתארים את התופעה בחו"ל רואים בה צורת מיניות לגיטימית, טבעית ונורמלית, כל עוד היא מקובלת על שני הצדדים. יתר על כן, לפעמים יחסים מתחילים מסקס עם חדירה מתוך ניחוש רצונותיו של בן הזוג אך בהמשך הם הופכים להיות יחסים ללא חדירה לסיכום, המלצתי היא לבדוק שוב האם רצונכם נובע מההשערה שסקס אנאלי הוא מה שכולם עושים. במקרה כזה הניחו לרעיון ועשו כטוב בעיניכם. אם אתם בכל זאת רוצים לנסות מושג המפתח הוא "חשיפה הדרגתית" להתחיל במה שאתם רגילים, לבדוק את רגישותכם בלי כל לחץ ע"י אמצעים כמו פלאגים אנאליים קטנים ודילדואים קטנים (מגיע במשלוח דיסקרטי הביתה), לראות אם זה מעורר אתכם ובהמשך ניתן גם לנסות ויאגרה 100 מ"ג שניתן להשיג כיום גם אצל רוקח ללא מרשם (עם כמה שאלות טיפה מביכות) או עם מרשם מרופא המשפחה שלא ישאל אתכם כל שאלות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים