משיכה לקוקסינליות מה ההמלצה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/04/2022 | 10:09 | מאת: חמודון

יש לי משיכה חזקה לקוקסינליות הייתי עם אחת בעבר והתיבון שלי לנושא הזה רק גדל עם הזמן מה מומלץ לעשות ? כמובן שאין לי התנגדות ללכת שוב ואני מוכן לכל מצב וסיטואציה ואני גם מעניק מעצמי

שלום חמודון, לכאורה, אין מניעה בככל דבר שאינו פוגע בך או בזולת. אני משער שאם אתה מתלבט בשאלה והגעת לפורום יש דברים שמטרידים אותך ואשמח להתייחס אם תפרט. ציין גם האם אתה הומו, הטרטסקסואל או ביסקסואל פרט לאפיזודה שציינת וכן את גילך ומצבך המשפחתי. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים