התאהבות בבחור הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/08/2007 | 15:24 | מאת: אני

האם יש עתיד להתאהבות בבחור הומו, הבחור כרגע מאוהב ומחזר במרץ אך אני פוחדת להתאכזב.. אוהבת אותו מאד! זו התנסות ראשונה שלו עם אשה.

31/08/2007 | 17:02 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אני, את תוכלי להיות ידידה אפלטונית מצוינת של הבחור הזה, אך נשמע שקשה לו כרגע עם ההומוסקסואליות שלו והוא מחפש מפלט באשליה על קשר זוגי/מיני איתך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים