מה זה פאניקה הומוסקסואלית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/02/2022 | 05:57 | מאת: ה

שלום אני בן 21 ,תמיד נמשכתי לנשים עד לפני שנה זה התהפך וגיליתי משיכה לגברים ולא ידעתי מה קורה נרשמתי לקבוצות של הקהילה הגאה ולא ידעתי מה קורה לי אך הסתכלתי לתמונות של בנות וגיליתי שיש לי זקפה אני מרגיש הזדהות למין הגברי יש לי הרבה פנטזיות על גברים בזמן האחרון אך זה הגיוני הלכתי לפסיכיאטר ואמר לי שיש לי חרדה מהנושא (ולדעתי הפכתי מסטרייט להומו והחרדה קיצונית מלווה את הנושא ) הוא המליץ לי מיילדפולנס ופריזמה ובמקביל טיפול פסיכולוגי הוא אמר שאי אפשר לשלוט במחשבות וברגשות קראתי על ocdh ועל פאניקה הומוסקסואלית ואני חושב שפאניקה הומו סקסואלית יותר רלוונטית לגבי יש לציין שגברים לא עשו לי את זה פעם והתחרמנתי רק מבנות אך זה הגיוני אני יודע שאי אפשר לחזור אחורה ולאהוב רק בנות אך עדיין יש חלק בי שאומר שהמשיכה לבנים לא אמיתית אני לא יודע מה לעשות מה אני האם זה באמת לא אמיתי האפ אני יכול לחיות חיים נורמאלי כמו בן אדם רגיל לא רוצה להיות הומו אך עם אין ברירה אז אין ברירה אמא שלי אמרה שהאם אעשה את ינדו אותי מהמשפחה ויהיה בהוסטל של מתמודדי נפש אך היא לא הקשיבה לי אף אחד לא מאמין מהמשפחה שהפכתי מסטרייט להומוסקסואל ,אם לא הפכתי מה זה?

שלום ה, אינני מסכים עם דעתו של הפסיכיאטר. חרדה מנשים אינה יוצרת משיכה לגברים. הפריזמה רק תפגע בחשק המיני שלך וביכולת שלך להגיע לאורגזמה ואז תישאר קרח מכאן ומכאן. לפי תיאוריך, נכון לשלב זה, אתה נמשך לשני המינים ואתה יכול לנסות לממש זאת. לא הייתי מערב את הוריך בחיי המין שלך, אלא מוצא נתיב למגורים מחוץ לבית ההורים, גם אם זה מעכב את תכניותיך בתחומי חיים אחרים. בהצלחה, https://www.ShrinkFriendly.co.il

פאניקה הומוסקסואלית היא החרדה שמלווה את האדם שהוא מגלה על עצמו שהוא הומו.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים