האם זה הגיוני שאפשר להפוך להומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/01/2022 | 17:41 | מאת: מתו

האם זה הגיוני שמשהו שאהב נשים כל חייו פתאום יעדיף גברים ? ואם כן למה זה קורה?

שלם מתן, אבחון הנטייה המינית נעשה נכון לרגע האבחון. לכל אדם פוטנציאל להימשך לשני המינים, אך בגלל המחיר החברתי של הומוסקסואליות, רוב האנשים מדחיקים את המשיכה לבני מינם. אם ההדחקה אינה חזקה מספיק, המשיכה לבני אותו מין פורצת למודעות עם או בלי המשיכה למין השני. בהצלחה, https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים