איך קוראים לתופעה שאפשר להפוך להומואים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/01/2022 | 10:40 | מאת: יונתן

שמעתי שיש תופעה שבה גברים ונשים שנמשכו לבני המין השני באיזה שהוא שלב התהפכו לבני מינם איך קוראים לזה וכמה נפוץ זה באיזה שיחכות ?

שלום יונתן, כולנו נולדנו עם פוטנציאל להימשך לשני המינים. הואיל ואנו חיים בחברת הרוב ההטרוסקסואלית, רובננו מדחיקים את המשיכה לבני מיננו. אם משיכה זו חזקה, היא פורצת אל התןדעה מוקדם ואנו מדחיקים את המשיכה למין האחר. במצבי ביניים נמצאים ביסקסואלי הנמשכים לשני המינים בעוצמות שונות בתקופות שונות בחייהם. קיים מונם הנקרא "נזילות מינית" (Sexual flidity) המציין את התופעה של שינוי הנטייה המינית לאורך החיים. מניסיוני המקצועי, לפחות בטיפול בגברים, שינוי הנטייה הוא הדרגתי מהטרוסקסואליות להומוסקסואליות. יש והשינוי מתרחש מוקדם בחיים, בעיקר בקרב בני הדור הצעיר, ויש והשינוי חל בגיל מבוגר יותר אצל בני הדור המבוגר יותר, שהתחילו את הפעילןת המינית לפני עשרות שנים כשהומוסקסואליות הייתה פחות לגיטימית והם הדחיקו את משיכתם לבני מינם. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין htpps://www.shrink-friendly.co.il

השאלה נענתה בפירוט ב-29.01

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים