מה קורה של אוטיסט חושב שהוא הומו או בי מה לעשול

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/01/2022 | 16:03 | מאת: דנה

בני על הרצף האוטיסטי והוא אומר שהוא הומו מה לעשות במקרה כזה כי לפעמים אומרים שנטייה מינית אצל אוטיסטים זה אחרת מאנשים רגילים

שלום דנה, לא ידוע לי על כל קשר בין אוטיזם ונטייה מינית. במגבלה של ייעוץ בפורום, בלי לדעת את פרטי המקרה, המלצתי היא לקבל את הנטייה המינית שעליה מצהיר בנך, לקבלו כמות שהוא ולספק לו את התמיכה ההורית המתאימה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https;//www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים