שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/08/2007 | 19:02 | מאת: אר

שלום ד"ר איך אפשר להסביר תופעה שבה אדם רק מתחיל לאונן בגיל צעיר רק על נשים ואפילו ניסה לאונן על נשים בלי להצליח ,ואז הוא מתחיל לאונן רק על גברים בלי להמשך לנשים ? מה היא התופעה הזו ?

25/08/2007 | 09:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אר, אנו נולדים עם פוטנציאל להימשך לבני שני המינים. אצל רוב בני-האדם המשיכה לבני אותו מין מודחקת במשך כל חייהם. אצל אחרים משיכה זו פורצת למודעות באופן חלקי בשלב זה או אחר של חייהם והיא קיימת בצד המשיכה לבני המין השני ואצל חלקם המשיכה לבני המין השני מודחקת לחלוטין כל ימי חייהם. בגלל החינוך להטרוסקסואליות, שהוא החינוך הבסיסי הדומיננטי בחברה, קורה שהמשיכה לבני אותו מין מודחקת ורק בגיל ההתבגרות כאשר המיניות מתפתחת וההורמונים נמצאים בשיא פעילותם לא ניתן עוד להדחיק את המשיכה לבני אותו מין והיא פורצת למודעות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים