מו גיל ההכמה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/08/2007 | 13:57 | מאת: אילן

האים הוא 18? בכל פורום יש התייחסות שונה לגיל. פעם זה17 או 16 ופעם זה 18. אודה על תשובתך

25/08/2007 | 09:39 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אילן, גיל ההסכמה ליחסי מין הומוסקסואליים היה בישראל 18 עד שנת 2000 ועם השינוי בחוק כעת הוא עומד על 16. עם זאת, המלצתי למי שנמשכים לנערים צעירים היא "להסתפק" בבני 18 ומעלה הנראים צעירים לגילם (ויש רבים כאלה). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים