טרנסג'נדר - תופעה חולפת?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/11/2021 | 21:49 | מאת: אבא

הבן הודיע לי שהוא טרנסג'נדר, בגוף אישה. בן\בת 16 עכשיו. אני מקבל ומפנים שזה המצב אבל לא עוזב אותי העניין שלא היו סימנים מוקדמים בכלל ואם אני יכול לחשוב על סיבות אז אלו סיבות סביבתיות. משברים במשפחה, גירושין, ילדה קטנה שלוקחת תשומת לב..בנוסף לשנתיים של סגרים ומבצע בעזה ודכאון שהיה מההתחלה ולאורך כל הדרך. אני מבין שהסיבות לא משנות ושחשוב שאקבל אותו במלוא המשמעות וללא ספק אך האם זה כך? האם לא כדאי שבמקביל לקבלה ולתהליך איתה אבחון בליווי מקצועי את הסיבות הסוציולוגיות? או שאין תהליך הפיך? עכשיו החיבור שלו לקהילת הלהטבים כמובן חשוב וטוב מאוד החיבוק אך האם זה איננו חיבוק דב? שלא יוכל לצאת ממנו? ההתעסקות, העניין, החיבוק הקהילתי של שותפות גורל...האם יש מקרים של מתבגרים שעברו את הגיל הזה וכמה שנים אחרי צבא איבדו (באמת) את הרצון או ההרגשה של שונות מגדר?

שלום רב, פורום זה מיועד לגברים הומואים וביסקסואלים. אנא הצב את פנייתך בפורום הייעוץ הפסיכולוגי לראנסג'נדרים: https://www.doctor s.co.il/forum-5840/ בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https//www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים