אכזבה ודיכאון איבר המין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/11/2021 | 19:18 | מאת: אור

אחד הדברים שהכי מקשיים עלי בלהיות הומו זה הצורך האובססיבי שלי להשוות את איבר המין שלי כל הזמן בין מה שיש לי לבין הבחור שאני שוכב/יוצא איתו. לרוב אני מפסיד זה קשה ואוכל אותי מבפנים שאיבר המין שלי לא גדול כמו שהייתי רוצה ורואה לפעמים אצל אחרים. איך מתמודדים עם הכאב הזה?

שלום אור, גודל הפין הוא נושא המעסיק גברים רבים, לא רק הומואים. לעתים קרובות, אמצעי ההכרות הוירוואליים המקובלים בין הומואים מוציאים מכלל פרופורציות מרכיבים ספציפיים מאוד במראה החיצוני והופכים את "שוק הבשר" לבלתי אנושי. שני דברים באופן הכללי ביותר: 1. אינך מקיים יחסי מין עם עצמך. אם הצד השני שוכב אתך, הרי שבסה"כ אתה מושך אותו מינית והוא מושך אותך. העיסוק האובססיבי שלך בגודל הפין שלך הוא אפוא נרקיסיסטי, כאילו היית עומד מול מראה ומתייחס אל עצמך כאובייקט מיני. 2. באופן כללי יותר, בל השוואה שאנו עורכים בינינו לבין הזולת פועלת לרעתנו, אם זה בצורת תחושות קנאה, קיפוח וכיו"ב. במקום השוואה זו מומלץ להשוות את מצבך הנוכחי למצבך בשלבים קודמים בחייך בכל תחום. בטוחני שתבחין בהתקדמות וההתפתחות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

26/11/2021 | 00:44 | מאת: אור

תודה תוכל להסביר יותר על סעיף 1? על ההיבט הנרקיסיבטי והאוביקט המיני?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים