האם נהפכתי לגיי עזרה דחופה!!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/10/2021 | 12:11 | מאת: עזרה דחופה

היי אני ממש צריך עזרה אני בן 16 ולפני כמה חודשים התחלתי לחשוב שאולי אני גיי ואז פשוט התחלתי לבדוק את עצמי ולא היה שום סימנים אבל אנ יאחד כזה שלא משחרר אז ככה שהפחדתי את עצמי עד מוות ממש פחד אמיתי ואז יום אחד אמרתי זהו אני גומר עם זה ואז הלכתי לראות פורנוגרפיה של הומואים ולא עמד לי ולא כלום והרגשתי הקלה לא עמד לי מזה ואחרי דקה עברתי לפורנוגרפיה נשים ועמד לי כרגיל ואחרי כמה ימים אמרתי לעצמי טוב עוד כמה ימים אני ישכח מזה אבל המשכתי להטריד את עצמי ואחרי איזה שבוע שוב פעם בדקתי ונכנסתי לפורנו הומואים ופתאום עמד לי לא הבנתי מה קורה לי נבהלתי בכיתי והייתי בחרדות כל החיים שלי אהבתי בנות ונשמכתי לבנות גם בקטעים עם חברים בצחוק או בשליפות או משהו כזה לא נמשכתי בחיים שלי היה לי טראומת ילדות ופחד ובגיל 12 שנכנסתי לפורנו ולא היה לי כוח להמשיך פשוט לשניה אחת הייתי מסתכל על איבר המין של הגבר והייתי גומר ולא חשבתי על זה ואחרי בערך שבועיים לא היה לי כוח אז ניסיתי את זה וזה לא עבד לא משנה כמה הייתי מסתכל על האיבר מין של הגבר לא הייתי מגיע לגמירה רק על נשים ומאז שפתאום עמד לי מגייז אני בפחדים (אני עדיין בחיים שלי לא הרגשתי משיכה רומנטית לגברים) וגם שאני מסתכל נגיד עכשיו על פורונו גייז ועומד לי אני לא מרגיש שום משיכה!! במידה ואני בהתקף פחד יכול לבוא ''משיכה'' וגם זה לשניה כל מה שאי פעם בדתי לא נמשכתי לבנים לא אני פשוט מרגיש שזה לא אני לפי מה שהבנתי זה פחד שהתצבר אצלי גם מהילדות והכל התפרץ אחרי הפעם הראשונה שראיתי פורנו גייז עשיצי עבודה עם עצמי לא לפחד וגם היה לי פעם אחת שהייתי פשוט מיואש מזה ואז אמרתי יאללה סעמק אז שאני יהיה גיי ואז נכנסתי לפורנו הומואים ופשוט לא עמד לי וכל הפעמים שהגעתי למצב שלא היה לי כבר אכפת לא עמד כיאלו זה נעלם וגם בחיים שלי לא התלהבתי לדבר עם עוד גבר או משהו כזה תמיד תמיד הייתי בצד של הסטרייט בבקשה עזרה אתה לא מבין עד כמה העזרה שלך יכולה לעזור לי אני בתקופה קשה תודה מראש

שלום וברכה, אילו היית מבוגר יותר, רוב הסיכויים היו שאתה סובל מהפרעה טורדנית-כפייתית הומוסקסואלית (HOCD) עליה תוכל לקרוא במאמר הבא: https://www.shrink-friendly.co.il/am-i-gay-hocd/ מדובר בהטרוסקסואלים החוששים שמא הם הומואים מודחקים או יהפכו להיות כאלה למרות שהם נמשכים רק לנשים. במקרה של נער מתבגר כמוך מה שמטריד הוא יותר החרדה הקשה שעלולה לפגוע בכושר הריכוז שלך. המלצתי לך אפוא היא לבקש הפניה לפסיכיאטר לילדים ונוער שירשום לך תרופה המיועדת בדיוק לסוג זה של פחדים. אל תיבהל מההמלצה. רבים בגילך ומבוגרים ממך נוטלים תרופות מסוג זה. על נטייתך המינית נדבר אחרי שתסיים את שירותך הצבאי (-; בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים