זה נכון שאפשר לשנות את הנטייה המינית לכיוון ההומוסקסואלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/09/2021 | 14:55 | מאת: ט

קראתי מאמר שאומר שמשהו שהיה פעם סטרייט לגמרי התחיל לפתח הומו סקסואליות ענית לי על השאלה הזאת פעם אבל לא באמת הבנתי על מה התכוונת אז חקרתי קצת על הנושא וקראתי על מאמר שאומר שטראומה וחרדה יכולה לשנות את הנטייה המינית לכייוון ההומוסקסואלי

שלום ט', כתבתי שבניסיוני בטיפול בגברים ביסקסואלים בשנות ה-30-40 שלהם חלקם דיווחו שבהיותם צעירים מאוד נמשכו רק לנשים (אולי בגלל הומופוביה = פחד מהומוסקסואליות ומהומואים) ובהמשך חיים נחלשה המשיכה לנשים והתפתחה משיכה לגברים שהלכה והתחזקה על חשבון משיכתם לנשים. לא ידוע לי שניתן לשנות משיכה מינית באף כיוון, דובר בתהליך ספונטאני ולא בניסיון טיפולי ולמותר לציין שלגברים הטרוסקסואלים אין כל עניין להפוך להומואים. כמו כן, אין כל הוכחות מחקריות לכך שגברים הומואים סבלו בילדותם מפגיעה מינית יותר מאשר גברים הטרוסקסואלים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים