בן הזוג לא יכול לחדור

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/09/2021 | 11:21 | מאת: נדב

שלום רב. אני עם בן זוג כבר כמה שנים טובות. לאחרונה הוא התוודה שקשה לו לחדור אלא רק להיחדר. הוא אומר שזה לא מושך אותו, שקשה לו לתפוס עצמו בצד החודר, שאין בזה שום קשר לחוסר משיכה אליי ושהוא מוכן לבצע כל תחליף אחר שהוא לא חדירה. אני מרגיש שהוא לא מתאמצץ מספיק וזה די פוגע במיוחד שאני כן מסוגל לחדור. האם יש סיבה להיפגע מזה או שהדבר טבעי ועליי להכיל את זה? תודה רבה לך מראש

שלום נדב, שאלתך מזכירה לי את הפרשנות שנותנות נשים לאימפוטנציה של בעליהן ובמקום להבין שמדובר בחרדת ביצוע של הבעל הן רואות זאת כירידה במשיכתו אליהן. אני נוטה להאמין לסיבה שהציג בפניך בן הזוג שלך אשר ייתכן שנוח לו יותר שאתה תמלא את התפקיד ה"גברי". נקודתית, אפשר לננסות החדרת דילדו ואם אתם חים יחד כמה שנים טובות, חבל להוציא את העניין מפרופורציות, לפתוח את הקשר ולסכן אותו. אם זקפתו של חברך לא נפגעה, אין סיבה לדאגה ובוודאי שאין סיבה להיפגע. עם זאת, כמה מפגשים עם מטפל זוגי לא יכולים להזיק כדי לוודא שלא מדובר בסימפטום של בעיה אחרת בזוגיות (מטפל זוגי בעל ניסיון בטיפול בהומואים ולא סקסולוג). לא כתבת את גילכם ומה היה מקובל ביניכם מבחינה מינית עד כה. בגיל מסוים, במיוחד עם בן הזוג היה בעיקר הנחדר, נפגעת הזקפה לפני חדירה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים