איך עובד התהליך של הביסקסואל?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/09/2021 | 13:37 | מאת: יהונתן

שלום גידי וחג שמח לאחרונה גיליתי שאני ביסקסואל זה התבטא בזה שפעם אהבתי רק בנות ונמשכתי וגם אוננתי אליהן וכל בת שהייתה מרימה חולצה הייתי נדלק והיום אני מגלה שאני נמשך לבנים כמו שנמשכתי לבנות אך זה לא עושה לי טוב וההפך טוב לי שאני נמשך לשני המינים המינים כך תהייה לי אופציה לבחור אם מי אני רוצה אך לעומת זאת אני כל כך מתגעגע לתקופה שאהבתי בנות ולפני תמיד רציתי חברה ואף פעם לא חשבתי או נמשכתי לבנים לפני והשאלה שלי היא כזאת איך עובד תהליך התאהבות של בי האם זה ככל שהזמן עובר יותר נמשכים לאותו מין ויש ירידה למין השני או תלוי בתקופות מסוימות ?

שלום יהונתן, חבל שלא ציינת את גילך כפי שביקשתי לעשות בראש הפורום. לשלב בחיים יש משמעות מיוחדת לנושא שהעלית. כפי שציינת, אתה נמשך כיום לשני המינים ובכך הפכו חייך המיניים לעשירים יותר: https://www.shrink-friendly.co.il/is-bisexuality-a-blessing-or-a-curse/ השתנות הנטייה המינית לאורך טווח החיים היא תופעה מוכרת שתוכל לקרוא עליה במאמר הנ"ל. כמו כן, נכנס לשימוש המושג "נזילות מינית" ( sexual fluidity) המצביע על עוצמות שונות במשיכה לשני המינים. תוכל לקרוא על כך בהרחבה בפרק העוסק בביסקסואליות בספרי "בין בושה לגאווה" שראה אור לפני מספר חודשים בהוצאת עם עובד. ייתכן מאוד שכשהיית צעיר יותר היית הומופובי יותר ונטית להדחיק את משיכתך לגברים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים