איך אפשר להפוך להומו סקסואל ואם זה אפשרי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/09/2021 | 15:56 | מאת: ת

אני רוצה לדעת איך אפשר להפוך להומו כי נמאס לי מהמשיכה לנשים בגלל שלא הולך לי ושמעתי שאפשר להפוך מסטרייט להומו ואין דרך חזרה איך עושים את זה?

שלום נועם, לא ניתן לשנות את הנטייה המינית בשני הכיוונים לא בעזרת טיפול פסיכולוגי ולא באמצעים אחרים. מטרתו של הטיפול הפסיכולוגי היא לעזור לעצמך להשלים עם מי שאתה בכל המובנים. אינני מכיר ניסיונות של הטרוסקסואלים להפוך להומואים, אך טיפולי המרה בכיוון ההפוך הביאו נזק עד לכדי התאבדות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים