האם נטייה מינית היא מולדת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/08/2021 | 16:18 | מאת: טל

אתה אומר במחקרייך שמצד אחד שנטייה מינית היא בחירה ואפשר להפוך מסטרייט להומו או ההפך ומצד שני אתה אומר לאנשים להשלים עם זה שאלה שניה אם יש מצב שגבר הופך מסטרייט להומו ואז מחליט שהוא רוצה להיות סטרייט ומתחיל להפוך חזרה לסטרייט?

שלום טל, מעולם לא אמרתי שנטייה המינית היא עניין של בחירה, אלא שאצל ביסקסואלים ייתכנו שינויים בעוצמת המשיכה לשני המינים. סביר להניח שהנטייה המינית היא תוצאה של גורמיםמולדים וסביבתיים. לא נמצא עד כה גן או צירוף של גנים המסבי את התןפעה. בשורה התחתונה, יהחו אשר יהיו הגורמים לנטייה המינית, לא ניתן לשנותה על ידי טיפול פסיכולוגי או אחר ומאמצי הטיפול מכוונים להשלמה עם הנטייה. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www. shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים