תקרית?!?!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/08/2007 | 21:36 | מאת: מ

אני בת 24,נמצאת בקשר עם בחור שנתיים וחצי מתוכם שנה נשואים. מלבד נשיקה בגיל 14 עם חברה(לצורך לימוד-היא רצתה להיות מוכנה לנשיקה שלה עם החבר :)) -שטויות של ילדים)לא היתה לי מעולם התעניינות לנשים-עד לפני שבועיים! זה קרה בפאב הייתי שיכורה ברמות קשות ומישהי שאני מכירה מגיל 16 אמרה לי שהיא מאוהבת בי מאז(לתדהמתי!)ושהיא דו.היא נישקה אותי ואני זרמתי איתה במשך הערב.ראיתי אותה שוב בפאב ועדיין הרגשתי מן משיכה או שזו התלהבות מהרפתקה???בכל מקרה זה מציק לי ולא יוצא מהראש.לא יצא לי לפגוש אותה כשאני במצב רגיל ללא אלכוהול בכדי לבדוק את המשיכה שלי אז.אני מנחשת שלא. האם מקרה כזה מראה על דו מיניות?

24/08/2007 | 10:08 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מ', בכולנו קיים פוטנציאל להישמך לבני שני המינים, אלא שאצל הרוב המשיכה לבני אותו מין מודחקת. השערתי היא שהאלכוהול פגע בהדחקה של המשיכה שלך לנשים, משיכה שבדרך כלל, בתנאים רגילים, מודחקת בצורה מוצלחקת. זה נכון לגבי רגע התקרית. כמובן שיש לחכות להתפתחויות נוספות לאחר שנפרץ הסכר ולבדוק מה קורה כעת לא בתנאי שכרות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים