האם אני יכול להיות עם נשים בעתיד?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/08/2021 | 03:12 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 22, מאז שהייתי ילד אני שוכב עם גברים, לא הייתי מבין מה זה גדלתי עם זה, ועד עכשיו אני שוכב עם גברים, אני סונא את עצמי כל פעם, אני לא רוצה את זה אבל אני נמשך לגברים, כל הזמן הייתי רגוע עד שניסיתי לפני חודשיים לשכוב עם נשים, זו הייתה הפעם הראשונה שלי, לא הצלתחי, לא עמד לי!!, אני בכלל לא נמשך לנשים, אבל אני לא רוצה את הדרך הזו, אני רוצה להתרחק מגברים ולהיות עם חברה, אני כבר חודשיים לא מפסיק לחשוב על זה, מאוד מבולבל ומפחד שלא אמצא פתרון לבעיה שלי, החלום שלי להיות כמו כל גבר אחר, להתאהב בבחורה ולהתחתן ולהביא ילדים בעתיד, יש פתרון לבעיה שלי?

שלום יוסי, לצערי, לא ניתן לשנות את נטייתך המינית. ניסיון ששל עשרות שנים של טיפולי המרה לא זו בחבד שלא הצליח אלא אף גרם למטופלים נזק נפשי שנע מייאוש, דרך דיכאון וכלה בהתאבדות. לכן כל האיגודים המקצועיים לבריאות הנפש בישראל ובעולם פרסמו ניירות עמדה לפיהם טיפול כזה נחשב עבירה על כללי האתיקה המקצועית וברוב המדינות אף הוצא אל מחוץ לחוק. המאמץ הטיפולי בך יהיה צריך להיות מרוכז בניסיון לעזור לך להשלים עם משיכתך לגברים ולהתמודד עם הרגשות הקשים כל כך שהיא מעוררת בך. כיום היחס לתופעה ליבראלי הרבה יותר משהיה בתקופות אחרות ואני מאחל לך שתגיע לשלוות נפש. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים