סקס בלי הפסקה ועם איברי מין גדולים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/06/2021 | 18:08 | מאת: אנונימי

אהלן אני הומו רווק, לצערי לא מצליח להיגמל מסקס. כמה פעמים בשבוע אני יוצא לשכב עם גברים שאני מכיר בכל מיני אתרים. מצד אחד זה כיף מצד שני אני מרגיש אחרי שאני גומר ריקנות. זה מוכר?למה זה? עוד משהו יש לי קטע עם איברי מין גדולים. זה ממש חשוב לי לשכב עם גברים בעלי ז' גדול . תכלס אני גם מקנא שיש להם כזה אבל גם נמשך לזה ורוצה להינות מזה אצלהם. זו אובססיה?

שלום אנונימי, לא ציינת את גילך ואת ניסיונך המיני, דבר המגביל את יכולתי להתייחס לפנייתך. כל מה שאתה מתאר שכיח למדי, במיוחד בגיל צעיר. לריקנות שאתה מרגיש עשויים להיות מספר הסברים המחייבים הכרות אישית אתך. תלוי עד כמה היא מציקה לך. ייתכן שאתה מחפש יותר מאשר רק מין אך מסיבות שונות שיש לברר בייעוץ אישי אתה נמנע מכך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https:// www.Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים