האם זה נורמלי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/08/2005 | 12:10 | מאת: בן 17

שלום ד"ר. אני בן 17, ומאז שאני זוכר את עצמי שמתי לב לגברים שריריים. בגיל ההתבגרות זה התבטא בעיקר בזקפה (לעיתים קרובות בלתי נשלטת), בכל פעם שראיתי תמונה של שרירן (bodybuilder). כשאלתי את עצמי האם אני הומו, לא ידעתי מה לחשוב, כי סרטי פורנו של הומואים לא מרגשים אותי מיניתבכלל, אלא רק תחרויות של שרירנים בטלוויזיה או תמונות. מה זה אומר עלי? האם זה נורמלי? מה זה מעיד על הנטייה המינית שלי? תודה.

20/08/2005 | 13:14 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום בן 17, גברים שריריים ומפתחי-גוף היוו מאז ומתמיד מקור למשיכה עבור הומוסקסואלים, ישנה תעשייה שלמה של סרטי פורנו לגייז המתמחה בשרירנים ויותר ויותר מכוני כושר, בעיקר בת"א, מלאים בגייז השואפים להגיע למראה שרירי ברמה זו או אחרת. מבחינה זו, משיכתך לגברים כאלה בהחלט מעידה על נטייה מינית הומוסקסואלית. עם זאת, כדי להעריך את נטייתך המינית בכללותה יש לדעת גם באיזו מידה בנות מושכות אותך מבחינה מינית. אם אתה נמשך גם לבנות, ייתכן שאתה בי-סקסואל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים