בעייה עם אינטימיות...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/02/2021 | 08:11 | מאת: שחר

שלום פורפ גידי, אני לסבית, יוצאת עם בחורה 4חודשים. אני עם יצאתי עם נשים בלבד היא רק עם גברים ניסיון רע היה לה. היא צעירה, מאובחנת בדיכאון וחרדה (לא מטופלת כבר שנה) נפגשתי איתה המון המון.. יש חיבור, רגשי. מעולם לא התנשקנו, זה דבר שמפריע לי נורא.. אך משיחה פתוחה איתה בעקבות ריב היא מאוד חסומה.. אני לא רוצה לעשות מהלך או משהו כי אני לא רוצה לגרום לאי נוחות . מה אני יכלה לעשות דר? היא אולי סטרייטית? (ולא רוצה להגיד/רוצה לעבוד על זה כי היא לא רוצה בנים? וטוב לה איתי..?

שלום שחר, פורום זה מיועד לגברים בלבד. ייעוץ לנשים לסביות ניתן בפורום הבא: https://www.doctors.co.il/forum-5840/ לעכבות מיניות, כולל רתיעה מנשיקה, יכולות להיות סיבות רבות שאינן קשורות אלייך ואינן חייבות לשקף משיכה לבנים. המלצתי לקבל את מה שחברתך יכולה להעניק לך מבלי לנבור במעצוריה. נסי להעריך האם החלק החיובי בקשר עולה על השלילי, בהנחה שלא תוכלי לשנות את חברתך. אם כן, הישארי ואם לא, נסי קשר אחר. בטוחני שד"ר גלבוע המנהלת את פורום הלסביות תוכל לשפוך אור נוסף על הבעיה שהצגת. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.shrink-friendly.co.il/

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים