אני מבולבל מאוד ורוצה לשעת מה אתה חושב

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/12/2020 | 15:06 | מאת: חסוי

שלום אני חסוי יש לי חברה המון זמן מסופק ממנה מינית מאוד אוהב אותך כמו שלא אהבתי בחיים ומאוד נמשך אליה אני בן 19 וכבר שנה שיש לי מחשבות שלא יוצאות לי מהראש בכל שנייה ביום שגורמות לי להימשך לכל גבר שעובר ברחוב ואז כשאני יראה אותו לדוגמה במלתחות ערום זה לא יעשה לי כלום בגוף והאיבר לא התעורר אפילו טיפה בנוסף זה יכול להיות בן אדם מכוער שמן מבוגר אפילו לסבא שלי במקרים מסויימים אני יודע זה נשמע מזעזע אבל זה מה שעובר עלי אלו מחשבות שלא יוצאות לרגע מהראש ואני כל פעם עושה פעולות דחופות צפייה בפורנו גייז או הולך לקאנטרי כדי לראות גברים בעירום יש לציין שלרוב לא עמד לי מפורנו גייז ובחיים לא עמד לי מלראות גבר עירום במציאות הייתי שמח לדעת האם יש משהו כזה איזה תופעה כזאת? בנוסף מאוד נמשך לנשים אשמח לתשובה

שלום חסוי, עליך לפנות לאיש מקצוע מוסמך מתחום בריאות הנפש כדי לערוך אבחנה מבדלת בין שני מצבים: א. הפרעה טורדנית-כפייתית הומוסקסואלית (HOCD) שבו גברים שנמשכים אך ורק לנשים חוששים באופן קבוע שמא הם הומואים או שמא יהפכו להיות כאלה בעתיד: https://www.shrink-friendly.co.il/am-i-gay-hocd/ יש לציין שהיעדר זקפה אינו שולל משיכה לגברים, משום שייתכן מאוד שהמשיכה מלווה הומופוביה (פחד מהומוסקסואליות) והחרדה פוגעת בזקפה. אם אתה סובל ממחשבות טורדניות גם בתחומים אחרים, יש בכך משום תמיכה באבחנה זו. (ב) ביסקסואליות - משיכה מינית לשני המינים: https://www.shrink-friendly.co.il/is-bisexuality-a-blessing-or-a-curse/ , אבחנה המקבלת חיזוק מכך ממשיכתך לנשים. הטיפול ב-HOCD הוא כמו בכל OCD (שילוב בין טיפול תרופתי וטיפול קוגניטיבי-התנהגותי, CBT) והטיפול בביסקסואליות הוא טיפול פסיכולוגי שיסייע לך לקבל את המשיכה לשני המינים כלגיטימית. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.shrink-friendly.co.il/

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים