למה זה פורום לגברים בי סקסואלים והפורום של הנשים הוא ללסביות וטרנסג׳נ

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/07/2020 | 14:47 | מאת: חסויה

ראיתי שענית כאן למישהי ששאלה על עצמה שפורום זה מיועד לגברים, ושאם היא רוצה תשובה היא צריכה לפנות לפורום לסביות. מדוע יש פורום לגברים ביסקסואליים ולנשים לא? אם אני רוצה לשאול שאלה על ביסקסואליות ונכנסת בשביל זה לפורום של לסביות.. מה עשינו בזה?

שלום חסויה, התשובה לכך מתוך רצון להבטיח רמה נאותה. לי אין כמעט ניסיון בטיפול בנשים לסביות וטראנסג'נדריות. כשעניתי כאן לנשים לסביות, הדבר עורר תגובות פמיניסטיות לוחמניות ברמה האידאולוגית. עקב כך, גייסתי את ד"ר גלבוע והיא אכן מיטיבה להגיב לנשים (כולל ביסקסואליות). שאלי שם ולא תתאכזבי. תגובתה עלולה להיות איטית יותר אך גם מקצועית יותר. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים