שאלה קשה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/07/2007 | 23:37 | מאת: sweety

שלום רב אני בת 22,יש לי בת זוג.אני מגדירה את עצמי כלסבית אך לא בטוחה וזה מדעיג אותי כי אני לא יודעת מה אני.אני לא מסוגלת להגיע לאורגזמה עם גבר, לפעמים נגעלת אפילו אך מסוגלת להימשך לגבר אבל כשזה מגיע למיטה זה לא עושה לי את זה.מצד שני מה שקורה עם אשה זה להפך , זה גרם לי לחשוב שאני לסבית. אבל יש דבר אחד באופי שלי: תכונה ניגודית, אני עושה נגד המקובל.בגלל זה אני לא מצליחה להבין האם אני לסבית ו שעושה זאת כי זה לא "כמו כולם"?

23/07/2007 | 07:40 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום sweety, כמו כולנו, יש לך פוטנציאל להיות דו-מינית: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html את משיכתך לנשים את מממשת כרגע ונשמע שאת משיכתך לגברים את מדחיקה באופן חלקי, או ליתר דיוק, בגלל הבלבול ואולי גם בגלל פחדים אחרים מגברים, את לא מרגישה ביחסי מין איתם. ייתכן שכמו ביסקסואלים רבים, תיאלצי לחלק את חייך לתקופות בהן תקיימי יחסים עם גברים ותקופות בהן תקיימי יחסים עם נשים בגלל הקושי למזג בין שתי המשיכות באותה תקופה. בכל אופן, היה מומלץ שתפני לייעוץ אצל מטפל או מטפלת שהם גיי/בי-פרנדלי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים