מבולבלת מזהות מינית- סטרייטית מאוהבת באישה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/04/2020 | 15:24 | מאת: ג'ני

היי, אני בחורה בת 28. תמיד נמשכתי לגברים. לאחרונה נכנסה לחיי מישהי והתאהבתי בה. אין לי ספק ברגש שלי כלפיה (וממש אין לי בעיה עם זה אם אני ביסקשסואל). הבעיה שלי היא במשיכה המינית/גופנית. לפעמים מרגיש לי שאני כן נמשכת לפעמים שלא. חשוב לציין שכדי להגיע לאורגזמה אני חייבת "גירוי פנימי" ואף פעם לא גמרתי מגירוי חיצוני גם עם גברים. משהו נוסף, תמיד לוקח לי זמן "להידלק", גם איתה וגם עם מספר גברים (לא נמשכתי לכל גבר מן הסתם אבל היו משיכות ו"אש" עם בחורים). לא יודעת מה זה אומר... מבולבלת...

שלום ג'ני, פורום זה מיועד אך ורק לגברים. צריך להיות באתר גם פורום המיועד לנשים לסביות ולטראנסג'נדרים המנוהל ע"י דר' דליה גלבוע, ניסיתי לחפשו למענך, אך נראה שחל בלבול בין הפורומים. הודעת לאחראית ואני מקווה שתהייה לך כתובת הולמת בקרוב. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

שלום ג'ני, פורום זה מיועד כאמור רק לגברים ובינתיים הצלחתי לגלות את הפורום של דר' דליה גלבוע המיועד לנשים לסביות ולטראנסג'נדרים: https://www.doctors.co.il/forum-5840/ בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים