נמשך לגברים שנמשכים לנשים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/02/2020 | 02:45 | מאת: עמית

היי, אני קרוסדרסר בן.ת 40, המשיכה המינית שלי היא לגברים שמעריצים גוף נשי. זה כובל אותי. כי אני לא עושה שינוי פיזי (כי חוץ מבסקס- שהוא מאוד חשוב לי, אני מעדיף לחיות כסיסג'נדר בן) ומצד שני, איזה הומו ירצה אחד כמוני? האם לקרוס יש סיכוי בכלל למצוא אהבה? האם עלי לחפש בקרב סטרייטים או גייז? אשמח להארות :) תודה

שלום עמית, ניסיוני בטיפול ישיר בקרוסדרסר מסתכם למקרה אחד, אף מבוגר ממך, שבהחלט מצא יחסי יחסי מין מזדמנים עם גברים מחוספסים ובעלי השכלה נמוכה שהיו לטעמו. באהבה לא נתקלתי באופן ישיר, אך ידוע לי יותר מהסיפורת (פרוזה) על מקרים כאלה, שהבסיס המציאותי שלהם לא ברור, גם על קיומם של מקרים כאלה, לרוב כחלק ממשחק מיני בין שני גברים הומואים, שבהם הקרוסדרסר מתאפר ולובש בגדי נשים רק לצורך יחסי המין. הואיל וזה לרוב "פתרון", לא נראה לי שאנשים כאלה פונים לטיפול, בוודאי שלא לצורך שינוי העניין הזה ומן הסתם אינם מתועדים. אין כל קשר בין טראנסג'נדריות שעליה אתה רומז לקרוסדרסיות. להפך. לקרוסדרסר חשוב להישאר גבר בגופו והוא אינו מעוניין בשינוי קבוע של מינו הביולוגי על כל הסיבוכים הכרוכים בכך. אולי כדאי להפנות את השאלה גם לפורום של עמיתתי דר' דליה גלבוע המנהלת באתר זה פורום ללסביות וטראנסג'נדרים. כל עוד אתה נהנה מכך, שים פס על הנורמות החברתיות. "מה יגידו?" היא רעה חולה ומיותרת שלצערי רוב האנשים נגועים בה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים