???

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/07/2007 | 17:46 | מאת: דקלה

שלום רב, אתמול, בעקבות תוכנית טלוויזיה, התחלתי להתלוצץ עעם חברי לחיים על סקס בשלושה "מנז' אה טרואה" שאולי נעשה בעתיד כדי לשמור על עניין בחיינו המיניים. מהר מאוד שללתי הוספת אישה והתחלתי לדבר על הוספת גבר ולמען האמת ציפיתי לתגובה של זעזוע ודחייה על הסף של הרעיון- התחלתי בתיאורים ציוריים של יחסים בין חברי לבין הגבר הנוסף והוא שלל זאת בעדינות וטען שלעולם לא יסכים, אבל ראיתי בתגובתו שהוא מאוד מגורה מהרעיון ומשהערתי לו בשאלה: "אם אתה כ"כ מתנגד אז למה עומד לך בטירוף?" ומיששתי כדי לאשש תחושתי (אשר אושרה) חברי התפלץ והגיב בכעס ובטריקת דלתות. אנחנו בני שלושים, ארבע שנים יחד- הסקס בתחילת הקשר היה מדהים והגיע לכעשר פעמים ביממה- הסקס עדיין מהנה, אם כי לעתים הפך לשגרתי משהו ובתדירות נמוכה (עקב עומסים ולחצים בעבודה, בין השאר). אנחנו נאמנים זה לו בוודאות מוחלטת, אך זו לא הפעם הראשונה שעלה במוחי החשש שמא בן זוגי יכול להימשך לגברים- על אף שהוא בהכחשה מוחלטת- מהי התרשמותך לאור המקרה המתואר כנ"ל? תודה מראש

15/07/2007 | 18:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דקלה, לדעתי, בקשר זוגי טוב יש לקבל את בן-הזוג כמו שהוא, כולל כיבוד מנגנוני ההגנה שלו. כל עוד יחסיכם בכלל, ויחסי המין בפרט, טובים - אין טעם לעשות פרובוקציות, לחטט לו בנשמה ולפלוש אל המרחב האישי שלו. אם הוא היה שוכב עם גברים, ניחא. המונוגמיה הייתה נפרצת וגם היה בכך אולי איום ממשי על הזוגיות. תגובתו של בן זוגך היא תגובה הומופובית נפוצה מאוד אצל סטרייטים ואם הוא בהכחשה לגבי משיכתו לגברים, יש לכבד את ההכחשה הזו. פרט לכך, יכול מאוד להיות שהוא מגורה מרעיון השלישייה (שאני מאוד לא ממליץ לממשו) בלי להימשך לגבר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים