שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/07/2007 | 16:54 | מאת: g

אני בן 16 עוד מעט ומגיל 14-13 אני מאונן על בנים...האם זה אומר שאני הומו? אולי אח"כ זה שיתנה? מתי אפשר לדעת?

15/07/2007 | 18:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

g היקר, אני מבין את הרצון בשינוי ואת הקושי הגדול לקבל את משיכתך לבנים. משיכה זו אינה עוברת עם הגיל. אם אתה נמשך גם לבנות, היית יכול לבחור לממש את שתי המשיכות או את אחת מהן, אך אם המשיכה היא רק לבנים, לא ניתן להכחיד אותה ולא ניתן ליצור יש מאין ולפתח משיכה לבנות. אני ממליץ לך מאוד להיעזר בגורם מקצועי, אפילו תמיכתי, שיעזור לך לקבל את עצמך כמו שאתה. הנה קישור לאתר של איגי, ארגון נוער גאה, בו מתקיימות קבוצות תמיכה בהנחיה מקצועית. הגישה עדינה ותומכת מאוד ותוכל לקבל תמיכה הן מהמתנדבים והן מנערים הנמצאים במצב דומה: www.igy.co.il . נשמח לשמוע על התפתחויות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים