שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/07/2007 | 16:30 | מאת: א'

יש משהו שמאוד מעצבן אותי , כאילו איך כל מיני אנשים שמעידים על עצמם שהם הומוסקסואלים, אומרים שהם זוכרים שהייתה להם משיכה לנשים בעבר וכעת הם נמשכים לגברים כמעט בלבד, כאילו אם פעם הם נמשכו לנשים הרי שהמשיכה אינה יכולה להיעלם וכנראה שהם דו מיניים, זה כמו שהמשיכה לגבר גם היא אינה יכולה להיעלם, זאת אומרת אם המשיכה שלהם לנשים יכולה לדעוך כך גם המשיכה שלהם לגברים. עוד משהו אחד איך אדם שהוא הומוסקסואל מקיים יחסי מין עם בנות, כאילו האם זה רק בגלל שהוא חושב על גברים באותה עת או מה? כי הדברים האלה ממש יעזרו לי להחליט מה אני בדיוק, כי לפני כמה ימים הלכתי למסיבה והיו שם מלא בנות, אחת ישבה עליי ועמד לי לאחר מכן אפילו לקחתי את חברה שלה לצד ועשינו מה שעשינו ועמד לי , לאחר מכן כשחזרתי לרקוד, רקדתי עם אחת ואיך ששמתי עליה ידיים קיבלתי זיקפה די חזקה, מה זה בעצם אומר? ולמה יש לי עדיין את הפחד שלמרות שעומד לי כאשר אני בא במגע עם בנות, שכאשר אני אבוא למגע עם גבר מסויים אני אקבל זיקפה אף יותר חזקה?(רק להזכיר שלפני המסיבה אוננתי בבית כך שיכול להיות והזיקפה במסיבה הייתה יכולה להיות לא כל כך חזקה בגלל זה)

14/07/2007 | 16:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א', לפי תיאוריך, אתה ביסקסואל. הזיקפות הספונטאניות במסיבה תוך כדי מגע עם בחורות בהחלט מעידות על כך, שאתה נמשך אליהן ואם מצאת את עצמך בפורום הזה, אזי אתה בוודאי נמשך גם לגברים. אני סבור שהמאמר הקצר הבא יבהיר לך כמה שאלות הקשורות לדו-מיניות שלך: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html ואולי גם יעורר שאלות חדשות. המסר שלי אליך: במקום לבקר אנשים בגלל שהתנהגותם לא מובנת לך, אתה מוזמן ליהנות משני העולמות, כלומר, ממשיכתך לגברים ולנשים גם יחד (ולא משנה איזו משיכה חזקה יותר) ולא לבחור במימוש אחת המשיכות בלבד. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים