שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/07/2007 | 12:09 | מאת: גדי

איך אנשים שלא נמשכים לבת זוגתם מביאים ילדים לעולם ? (השאלה היא בקשר לאלה הקוראים לעצמם מרפאים רפראטיבית אשר גורמים לאנשים שלא נמשכים לבני המין השני וחיים ביחד ומביאים צאצאים ).

14/07/2007 | 12:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גדי, גם בטיפול רפראטיבי (שאגב, אינו נערך ע"י אנשי מקצוע מוסמכים) אי-אפשר ליצור יש מאין. כלומר, אם לא קיימת כלל משיכה לנשים, אי-אפשר להביא את האדם לכדי יחסי מין עם אישה. אם קיימת משיכה כזו והיא חלשה מאוד (או לפחות חלשה מהמשיכה לגברים), אפשר לבחור באופן מודע לממש רק את המשיכה הזו ואז מגיעים ליחסי מין שבאמצעותם מביאים ילדים לעולם. אגב, ביסקסואלים רבים נוהגים כך גם בלי טיפול רפראטיבי. אין שום "טריק" או "קסם" באף טיפול שיכול ליצור משיכה לנשים אצל מי שמשיכה זו לא קיימת כלל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים