שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/07/2007 | 19:36 | מאת: גדי

האם אתה כופר בתרפיה רפראטיבית ?איך אתה מסביר את זה שאנשים בעלי משיכה לבני מינם מביאים ילדים ונמצאים במערכת יחסים ארוכה אחרי טיפול בארגונים מסויימים כמו עצת נפש ? הרי זה לא הגיוני שאדם שלא נמשך לבת זוגתו ימשיך להיות אתה שנים ?

14/07/2007 | 08:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גדי, הגיוני מאוד שאדם שלא נמשך לבת זוגתו ימשיך להיות אתה שנים. התופעה שכיחה מאוד בקרב סטרייטים רבים, שמעולם לא נמשכו לגברים. משיכה מינית נשחקת עם השנים הן משום שהדחף מיני מחפש ריגושים (והאדם אינו חייב לממשו) והן משום ששני בני הזוג הופכים להיות פחות אטרקטיביים מחמת הגיל. משיכה מינית בהחלט מהווה לעיתים קרובות את הסיבה הראשונית ליצירת קשר, אך עם התמסדות הזוגיות דברים אחרים משמרים אותה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים