משיכה לקטינות מה עושים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/09/2019 | 21:36 | מאת: דניאל

אני בן 30 ויש לי משיכה לקטינות. יש לי בת זוג בגילי, והסקס סדיר ותקין אבל תמיד בנות זוג שבחרתי נראו או שהיו להן מאפיינים יותר צעירים מגילן. המשיכה שלי לבנות בגילאי 14-16. אני לא עושה עם זה כלום. אף פעם לא שכבתי עם קטינה ואני מתרחק מכל מצב שעלול אולי לגרום לקרבה עם קטינות. לא התחלתי ולא אתחיל עם קטינה, אני לא צופה או מחזיק בפורנו כזה אבל אם אני נתקל בבנות בגילאים כאלה (לא בכל מקרה, זה כמובן תלוי מראה חיצוני) אני מתרגש מאוד והולך לאונן בשירותים או שומר את תמונתן בראשי עד הסקס הבא עם זוגתי. מה הגורם למצב הזה? האם זה גם נקרא אוריינטציה מינית? איך נפטרים מזה?

שלום דניאל, משיכה לקטינות נקראת פדופיליה, אם כי באופן רשמי, עפ"י מדריך האבחון, מדובר על משיכה לילדות בנות 13 ומטה. הגורמים למשיכה זו צריכים להיבדק בטיפול איש והבנת ההיסטוריה האישית שלך. על פניו, אחד ההסברים יכול להיות שנשים בגילך בשלות מדי עבורך ומושכות אותך פחות מנערות. עם זאת, יש לזכור כי אתה מודע למצבך, נמנע ממימוש המשיכה ונשים שאינן קטינות מספיק מושכות אותך. אם יש סיכון למימוש, הטיפול הוא הצמדת גירוי דוחה למשיכה המינית, דבר שאינו רלוונטי למקרה שלך. בטיפול פסיכולוגי (שיחות) ייעשה ניסיון להבין את הסיבות ולהפחית את האשמה בגלל את מאמצי ההימנעות המוצלחים שלך. אין גם כל פסול ביצירת קשר עם נשים שאינן קטינות ורק נראות "נעריות". בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים