הצצתי לאחותי כשאוננה ואז עשינו סקס לסביות הגיוני?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/01/2019 | 22:30 | מאת: לסבית מאוננת

פעם אחת אני חזרתי הביתה מוקדם ואחותי בת 20 שגדולה ממני ב7 שנים אוננה בשירותים ואני הצצתי לה והיא תפסה אותי מציצה לה ואז אמרה לי להיכנס ועשינו סקס לסביות הגיוני?

שלום לך, פורום זה עוסק בגברים בלבד. הפני שאלתך לפורום לסביות וטראנסג'נדרים של ד"ר דליה גלבוע באתר זה. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים