סוד הנטיה המינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/06/2007 | 23:14 | מאת: מושית

שלום רב ראשית ברצוני לומר שאני ממש משכילה מהתגובות שלך השאלה שלי-היום מתפרסמים בעולם מחקרים שחושפים את המנגנון מאחורי נטיה מינית-יש איבר מיוחד באזור האף שהרצפטרוים שבו נקשרים לכימיקלים שהגוף מפריש-גברים ונשים מפרישים חומרים שונים והמשיכה תלויה בהתאמה בין קולטן לכימיקל עד כמה יש הסכמה בנושא הזה בקרב מדענים?ניסיתי למצוא חומר קריאה בעברית ואין ודבר נוסף האם אפשר להבין שאפשר לעשות מניפולציה בתחום זה כלומר לשנות נטיה עכשיו שהמנגנון כביכול נחשף לאט לאט? תודה

21/06/2007 | 08:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מושית, למיטב ידיעתי, ההסברים הביולוגיים העדכניים ביותר אמנם אינם סופיים אך הם שמים את יהבם על הצד ההורמונאלי (למשל, בספר Born Gay). בכל מקרה, נראה לי שמוקדם מאוד לדבר על הסבר ביולוגי אולטימטיבי ובוודאי שלא על ניסיון לעשות עליו מניפולציה שתגרום לשינוי הנטייה המינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים