שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/06/2007 | 15:25 | מאת: מתי

לגידי ולמשתתפי הפורום שלום יש לי בן זוג כבר 6 שנים ואני אוהב אותו מאוד. למרות זאת בחודשים האחרונות תדירות יחסי המין פחתה באופן משמעותי בעוד שתדירות האוננות שלי לא השתנתה (אולי אף גדלה מעט). ברור לי שחלק מזה זו שחיקה "טבעית" עייפות וכו' אבל המחשבה שיש דעיכה במשיכה וכו' מקשה עליי מאוד. דיברנו על זה קצת, אבל אני לא ממש יודע מה לעשות. אני חושש להפנות הנושא ליועץ שעלול לערער אצלנו את הקשר. אשמח לעצה.

20/06/2007 | 15:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מתי, שחיקה במשיכה המינית בין שני גברים מתרחשת הרבה קודם. אם פרט לכך היחסים תקינים להרגשתך והשחיקה במשיכה אינה תוצאה של שינוי לרעה ביחסים, הייתי ממליץ על גיוון יחסי המין שלכם לאחר שיחה פתוחה על הפנטזיות שלכם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

20/06/2007 | 16:03 | מאת: מתי

תודה. למה אתה מתכוון ב"גיוון". אני לא רוצה לפתוח את המערכת היחסים שלנו ולהוסיף לה עוד אנשים. חוץ מזה, שכבנו כל כך הרבה פעמים שקשה לי לחשוב על משהו שלא חשבנו עליו. איכשהו, אני לא בטוח שעוד יש לי פנטזיות איתו. וזו בדיוק הבעיה. הפנטזיות האחרות, אם יש כאלה באות לידי ביטוי באוננות תכופה והאובייקטים שמגרים אותי הם לאו דווקא פעולות אחרות ממה שאנו עושים (זה יכול להיות נשיקות, איבר מין מובלט וכיו"ב).

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים