תופעות מוזרות שאני מנסה להבין בתקווה שתוכל לשפוך אור על קשיי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/12/2018 | 18:51 | מאת: אבנרי

בעבר הייתי סוג של מכור לפורנו וכבר מספר שנים שאני ממתן את ההתמכרות ומתגבר עליה בנוסף אני נמנע מאוננות כי גם היא חלק מההתמכרות. לאחרונה אני מרגיש במקום תחושת זיקפה ועוררות מינית באזור הפין בלבד גם תחושתה דומה באזור מסוים שמתחת לאשכים יותר קרוב לפי הטבעת או אולי בקצה פי הטבעת. האם זו תופעה מוכרת שיש תחושות כאלו בפי הטבעת או שזה מעיד על משהו? תוכלי להסביר לי מה קורה או במה מדובר? בנוסף במשך כל השנים הייתי תמיד נמשך לנשים אך פעם סוג של הוטרדתי על ידי גבר שניסה להתחיל אתי ומאז זה הכניס אותי מעט לחרדה למחשבות כיצד עליי להתייחס למה שקרה ולהתגבר על כך? תודה

שלום אבנרי, בפנייתך חסרים נתונים בסיסיים כמו גיל, מצב משפחתי, האם אתה מקיים יחסי מין או שאתה מתנזר גם מהם במסגרת ניסיון הגמילה שלך מפורנו? על פניו נשמע שעברת מקיצוניות אחת לשנייה. התחושות שאתה מתאר בפין יכולות להיות על רקע החרדה שעוררה בך ההטרדה המינית. זאת במידה והחרדה מתבטאת בחשש שאולי אתה הומו: https://www.shrink-friendly.co.il/?p=760 לסיכום, אין בפנייתך מספיק נתונים ובכל מקרה על מנת להתמודד עם הקשיים שאתה מתאר עליך לפנות לייעוץ אישי פנים אל פנים עם איש מקצוע מוסמך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים