- מחשבות שלא עוזבות בנוגע לHocd

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/12/2018 | 18:46 | מאת: Rondm

אוקיי אז ככה כבר איזה 4 שנים אני עם המחשבות האלה. כל פעם זה קופץ וזה הורג אותי. אני מפחדת להיכנס לקשר עם מישהו כי כביכול זה מה שיכריע (אניבת 19) לפעמים באה לי המחשבה אולי אני לסבית וזה הורג אותי. ואני חושבת שאני כן כזאת שכל יום אני נהיית כזאת . זה כביכול דבר שאין עליו שליטה אז אני מפחדת שאני נהיית כזאת. אני כן אוהבת בנים ורוצה קשר עם מישהו אבל מפחדת להיכנס לקשר.

שלום Rondm, את התשובה לשאלה אם את לסבית יש לחפש בשאלה לגבי משיכתך לנשים ולא לגבי משיכתך לגברים ועל השאלה הזו את יודעת לענות לעצמך הכי טוב. כמובן שהתשובה לשאלה מושפעת לא רק על ידי משיכתך אלא גם ע"י הפחדים להיות לסבית. קיימת בהחלט גם אפשרות שאת נמשכת לבני/ות שני המינים ואז הבחירה בידייך במי לבחור ליחסי מין בלבד ובמי לקשר זוגי בבוא העת. את עדיין צעירה מאוד. תני לחיים, למציאות, לבחורים ולבחורות שתכירי לתת לך את התשובות. הרי זו לא שאלה תאורטית והתשובה מאוד תלויה בנשים ובגברים שתכירי. אני ער לכך שלצורך כך נדרשת סבלנות רבה ויכולת גדולה להרפות מהנושא. לכן, המלצתי לך לפנות למטפל/ת (אולי עדיף מטפלת?) שילוו אותך בלבטייך ובעיקר בתהליך הצמיחה שלך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

06/12/2018 | 21:29 | מאת: Rondm

הפחדת אותי יותר.. נמאס לי שאני חושבת כל הזמן. אני חושבת שאם אני אהיה כזאת אני אתאבד באמת. אני לא מסוגלת לחיות ככה. אני רוצה קשר עם גבר ולא להיות בי. אני לא רוצה להיות לסבית. זה הגיוני שזה דבר שאין עליו שליטה בגלל זה אני מפחדת אם הייתי יכולה לשלוט בזה הייתי בוחרת לא להיות כזאת. פעם לפני שנתיים עשיתי יותר בדיקות ויותר הזדהיתי עם המאפיינים של hocd עכשיו שזה יורד זה מגלה שאולי אני באמת כזאת בתוך תוכי

שלום Rondom, לפי תיאורייך, בכל מקרה את סובלת, בין אם מדובר בנטייה מינית לסבית ובין אם מדובר ב-HOCD. הואיל ולא יהיה זה אחראי מבחינה מקצועית לאבחן את המצב דרך פורום באינטרנט וכמובן שלא להציע טיפול, המלצתי היא לפנות לטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים