הילד אוהב ללבוש בגדי נשים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/11/2018 | 18:23 | מאת: יובל

שלום, אתמול הילד שלי בן 15 חווה חרדה והתוודה בפני שהוא אוהב ללבוש בגדי נשים וכשאנחנו לא בבית הוא לובש את הבגדים של אשתי. כמובן שאמרתי לו שאני מקבל אותו כמו שהוא ושאני אוהב אותו ללא קשר למשיכה המינית שלו. הוא טוען שהוא לא נמשך לבנים אבל הוא לא בטוח לגבי משיכה לבנות ובכלל בחרדה לגבי מה הוא. האם תוכל להמליץ על מטפל באזור חדרה או צפון השרון תודה מראש

שלום יובל, אני מאוד מעריך את תגובתך לבנך. הנאה וסיפוק מלבישת בגדי נשים אינה חייבת לבטא משיכה לבני אותו מין או לשלול משיכה למין השני. למשל, טראנסוויסטיטים מפיקים הנאה, ואפילו עוררות מינית, מלבישת בגדי נשים, אך נמשכים לנשים, וכך גם טראנסג'נדרים שמרגישים שנולדו למין הלא נכון. כך או כך, הדבר אכן מעורר חרדה רבה בצד ההנאה. לצערי, אני מנוע מלהמליץ על מטפלים בשוק הפרטי בגלל איסור פרסומות בפורומים. הכתובת המתאימה היא פסיכולוג קליני לילדים ונוער. הייתי מציע להיכנס לאתר של המרכז לבריאות הנפש במקום מגוריך (שלוותה או לב השרון), לחפש את המרפאה או המחלקה לנוער ובתוכה את הפסיכולוג האחראי ונסה לפנות אליו באופן פרטי. זה לפחות אומר שהוא בתחום המתאים וברמה מקצועית פורמלית נאותה (מומחה ואפילו מדריך). בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים