צפייה בסרטים כחולים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/06/2007 | 11:54 | מאת: רונן

שלום, שמתי לב שבסרטים כחולים שאני צופה אני נהנה לראות גברים עם איבר מין גדול, אני במיוחד נהנה לראות את רגע הגמירה. מעולם לא אהבתי גבר, אין לי פחד מהומואים, אין לי חשש והרבה פעמים אני מגן עליהם על ידי כך שאני אומר שהם הרבה יותר חזקים מסטרייטים ועל כך צריך להוריד בפניהם את הכובע. תמיד אהבתי נשים אהבה אמיתית הכוללת ממש הערצה לגופן לאהבה אמיתית לאישיותן, אני מפנטז הרבה על זונות (אני נשוי). שאלתי היא האם אני ביסקסואל? האם עצם הגירוי הזה מאיבר מין גדול גברי הופך אותי לביסקסואל, האם כדאי להתנסות בשביל לפתור סוגיה זו? אציין שאני בן 40 דרך אגב אני מאוד נהנה מאוננות, קראתי באחת מתשובותיך שגבר שגומר רק מאוננות ולא בנרתיק יכול להיות שהוא הומו לטנטי, אני גומר גם בנרתיק אבל נהנה מאוד מאוננות ולפעמים מעדיף אותה על פני חדירה (אם כי בחדירה עוצמת הגמירה שלי הרבה יותר חזקה)

08/06/2007 | 13:11 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רונן, ראשית, את מודע לעצמך וזה כבר מבשר טובות. שנית, הגבול בין משיכה של גבר לאיבר מין של גבר אחר על רקע נרקיסיסטי הזדהותי (משאלה שגם לך יהיה איבר גדול) ובין הומוסקסואליות (או ביסקסואליות) הוא דק מאוד. אני לא בטוח שה"בדיקה" חייבת להיעשות ע"י קיום יחסי מין בפועל, או שמא ע"י חקירה מדוקדקת יותר למה אתה נמשך - האם היית רוצה להיות במקומו של אותו גבר? במקומה של האישה שאיתו? האם מה שמדליק זו ההזדהות עם הפוטנציה שלו (שמאוד מוקצנת באמצעים מלאכותיים בסרטים, אגב)? או האם היית רוצה להיות עם הגבר הזה ולהרגיש את הגמירה עליך? אם אכן יתברר שאתה נמשך לגברים בצורה כוללנית יותר, סביר להניח שמדובר בביסקסואליות: http://giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html . התשובה אם לנסות יחסים עם גברים, בעיקר בגילך, תלויה במערכת שיקולים כללית יותר שתיקח בחשבון את נישואיך, במידה ואתה נשוי, ואת ההשלכות שעשויות להיות לכך. אנחנו בד"כ יודעים איך זה מתחיל וקשה הרבה יותר לחזות איך זה ייגמר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

09/06/2007 | 23:47 | מאת: רונן

תודה דוקטור, לגבי האם אני רוצה להיות במקום הגבר או הבחורה, לפעמים בא לי להיות במקום הגבר ולפעמים במקום הבחורה. דבר נוסף הוא שאני מאוד אוהב לראות סרטים כחולים שבו האישה לובשת איבר מין גברי ו"דופקת" את הגבר, זה מגרה אותי ביותר. בכל מקרה לגבי התנסות עם גבר, החלטתי לוותר, במיוחד מאחר ואני נשוי ואב לילדים ולא רוצה להיות מאלו שהמשפט "הסקרנות הרגה את החתול" יתלבש עליו, אז לא נורא אם לא אמצוץ לגבר לא ביג דיל. לגבי אהבתי לבחורות דופקות, אני מניח שזה לא קשור להומוסקסואליות אלא קטע של שליטה. תודה

08/06/2007 | 22:49 | מאת: רועי

היי רונן היה משהו מאוד מגרה בהודעה שלך. מכל מקום, אני מסכים עם התגובה של גידי, ובמיוחד עם החלק האחרון שלה. נדמה לי שאתה אולי צריך לברר למה בדיוק אתה נמשך (מה יש שם, באיבר הגדול, שמגרה אותך), האם אתה מוצא את עצמך מתגרה מגברים גם בסביבה אחרת מסרטים כחולים? האם אתה מתגרה מנשים בסרטים כחולים (למשל מזוג לסביות). למרות שהתנסות הומוסקסואלית היא דבר שכיח גם בקרב סטרייטים, הייתי מזהיר מפני ההשלכות הרגשיות העלולות להיות לה במיוחד על הקשר שלך. זכור שנטייה מינית לא חייבים לברר דרך חוויה כמו שלא כל חוויההומוסקסואלית מעידה על נטייה מינית. בהצלחה!

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים