משיכה לגברים מבוגרים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/09/2018 | 04:05 | מאת: מרפי

היי אני בן 21 מהמרכז, ובערך באזור גיל 15 כשהתחלתי להיות פעיל מינית הבנתי שאני נמשך לגברים.העניין שמטריד אותי ושבגללו אני פונה אליך הוא שאני נמשך רק לגברים מבוגרים באזור גיל 40.אני לא נמשך בכלל לצעירים בני גילי. אני סקרן לדעת למה אני ככה? חשוב לי להדגיש שהיחסים שלי עם אבא שלי מצויינים.

שלום מרפי, אין זה מחויב המציאות שמשיכה לגברים מבוגרים תהייה תוצאה של חסך בדמות אב. התופעה הרבה יותר נפוצה מכפי שאתה מתאר לעצמך. היא מדוברת פחות בגלל סטיגמות בתוך קהילת הלהט"ב, המקדשת את הנעורים ומשיכה לגברים מבוגרים אף עלולה להוליד שמועות מרושעות כאילו אתה עושה זאת בגלל מרכיב של תמיכה כספית וכו'. אתה נמשך לגברים שכנראה נראים יותר "גברים", בניגוד לבחורים שנראים בחורים אך לא גברים בשלים. בהצלחה, shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים